Who took my badjas?

Je moet momenteel niet raar opkijken wanneer je om de oren geslagen wordt met oneliners als “who took my badjas” of “hola, hola, sebiet no koffiekoeken for you”. Ze komen namelijk uit de dialogen van de nieuwste tv-spot van Belgacom TV. De spot is een gigantische hit in België en geregeld hoor je de grappige ringtones in het straatbeeld. VVL BBDO maakte de geweldige spot met als doelstelling de on-demand films van het digitale tv-platform voorstellen. Die dienst is naar verluidt nog onvoldoende bekend bij het grote publiek en zelfs bij hun klanten. Vandaar dat ze de grote middelen hebben ingeschakeld … Rode draad: elke dag sterren, daar wen je snel aan! Er is zeer veel research gedaan en tijd gespendeerd in het zoeken naar de juiste films en dito scènes om de boodschap over te brengen (6 maanden naar verluidt) en in het zo exact mogelijk namaken van de verschillende locaties en accessoires. Bekijk even het resultaat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=28zbRkKwrN0